WIE ZIJN WIJ

by

Abraaza is afgeleid van het Caribische woord brasa wat omhelzing betekent. Als organisatie houden wij van ondernemen staan wij altijd open voor nieuwe uitddaingen en daarom omhelzen wij de toekomst.

Het Abraaza team is dynamisch, innovatief en ondernemend, en dat zijn drie eigenschappen waarop wij trots zijn. Veel bedrijven, of ze nu jong , start-up of wat ouder zijn, nieuw, innovatief of snel groeiend, hebben behoefte aan participatie, financiering, aansturing, visie , samenwerking of mentoring.

Abraaza is een netwerk van onafhankelijke ondernemende experts op verschillende terreinen in het bedrijfsleven binnen Nederland maar oriënteert zich ook op het buitenland. Leer ons kennen en ontdek zelf wat Abraaza voor u en of uw bedrijf kan betekenen.

Het netwerk van Abraaza heeft een pro actieve instelling en beschikken tevens over de juiste kennis en relevante ervaring die nodig is voor elk project. Bij elk projectdefinitie wordt hiervoor de juiste team ingezet onder de aansturing van slechts een aanspreekpunt die het proces mee begeleidt. U als klant blijft de regie behouden, immers het is uw project. Abraaza kent een platte organisatie, is transparant en houdt van een pragmatische werkwijze. Onze werkwijze is dan ook betrekkelijk eenvoudig en informeel. Als het doel duidelijk is geformuleerd dan gaan we meteen aan de slag. Abraaza begeleidt de ondernemer, bedrijven en organisaties bij het behalen van hun organisatorische en financiële doelstelling.

    Naam *

    E-mailadres *

    Onderwerp

    Mijn vraag